1-677-124-44227

info@yourbusiness.com

Helsinki, Finland Vattuniemenkuja, 5 00210

Top

Inbound markkinointi – järkevintä ostaa palveluna

Inbound markkinointi on tehokkain tapa kerätä potentiaalisia liidejä yli 90%:ssa yrityksiä.

Inbound markkinointi tiimissä on oltava aina vähintään seuraavien osa-alueiden parhaat mahdolliset tekijät:

  • Hakukoneoptimointi (SEO guru).
  • Myyntiosaaminen (myynnin strategiat ja psykologia)
  • Sisällöntuotannon ammattilainen (hyvä teksti ja kuvat jotka kommunikoivat)
  • Teknologia (Jos halutaan markkinoinnin automaatiota, ei pakollinen)

Meidän kanssa saat palveluna käyttöösi kaikki edelliset tai valitsemasi osa-alueen.

Toisin kun on yleinen uskomus, inbound markkinoinnilla voidaan tuloksia saada hyvinkin nopeasti. Inbound markkinointi toimii ajan kuluessa kokoajan paremmin, ja todellinen voima näkyy usein vasta ensimmäisen vuoden jälkeen, mutta ensimmäiset positiiviset tulokset näkyvät jo muutamassa viikossa aloittamisesta.

kansainvalinen markkinointi

Hakukonemainonta (SEM)

Eli Google mainonta, tai Adwords mainonta. Valitsemalla oikein kohdemarkkina, mainostettava sana tai lause, sekä tekemällä mainos oikein, voidaan potentiaalisia asiakkaita tuoda sivullesi jopa 0.50EUR /potentiaalinen asiakas. Huomaa: Sivulle kerran tuotu potentiaalinen asiakas ei ole vielä kontakti, eikä liidi.

 

Hakukone optimointi (SEO)

Hakukone optimoinnin ja oikean sisällön avulla saadaan sivullesi orgaanista liikennettä, eli liikennettä jota ei tarvitse maksaa. Tämä on itse asiassa parhaiten toimivaa liikennettä sillä yli 50% Google hakijoista klikkaa nimenomaan sitä ensimmäistä linkkiä mainosten jälkeen. Riippuen kohdemarkkinan kilpailutilanteesta sinun tuotteellesi sekä valitusta sisältö ja SEO strategiasta, orgaaninen liikenne voi olla vaikeampaa tai helpompaa saada sivullesi. Hyvä sisältö ja oikea strategia on tärkeää.

Huomaa: ”orgaanista liikennettä, ei liikennettä ei tarvitse maksaa..” on hieman harhaanjohtavaa, sillä hyvän sisällön tuottaminen sekä oikein tehty SEO vie aikaa (=maksaa).

 

Sisältöstrategia

Sisällön merkitystä ei voi liikaa korostaa. Ihmisten ostokäyttäytyminen on muuttunut sillä tavalla että jopa 70% ostopäätöksistä on jo tehty kun asiakas ottaa toimittajaan yhteyttä.

Kansainvälisessä markkinoinnissa sisällön merkitys korostuu, on yksinkertaisesti rahan hukkaa markkinoida potentiaalisille asiakkaille sisältöä joka ei ole relevanttia kohdemarkkinassa. Pelkkä ”Google translate” ei ikävä kyllä auta vaan paikallista sisältöä on tuotettava paikallisella kielellä ja paikalliseen markkinaan sopivalla tavalla.

Kun sisältöstrategia on oikein toteutettu, asiakas löytää sinut ennenkuin hän edes itse tietää tarvitsevansa tuotetta tai palveluasi. Sisältö tulee suunnitella niin että asiakas ikäänkuin vie itse itsensä positiiviseen ostopäätökseen ottamatta yritykseesi edes yhteyttä.

Mitä suurempi osa saamistasi liideistä on jo tehnyt ostopäätöksen kun he ottavat sinuun yhteyttä, tai ovat ainakin hyvin lähellä ostopäätöstä, sitä paremmin sisältöstrategiasi toimii.

Myynnin ammattilainen

Meidän tulee ymmärtää potentiaalista asiakasta niin hyvin että tiedämme mitä hän tarvitsee ennenkuin hän tietää sitä itsekään. Tässä tarvitaan apua myynniltä.

Sosiaalinen media

Riippuen yrityksestäsi ja tuotteestasi, oikein käytettynä sosiaalinen media voi olla erittäin tehokas työkalu potentiaalisten asiakkaiden löytämiseen. Alallasi saattaa olla merkittäviä Facebook tai Linked-in ryhmiä joihin vaikuttamalla saat elintärkeää näkyvyyttä. Sosiaalisen median merkitystä kansainvälisessä markkinoinnissa ei voi unohtaa.

Olemme auttaneet kymmeniä eri alan yrityksiä kansainvälistymään. Kerro meille mikä on tavoitteesi, ehkä voimme auttaa.

Unohda myynti ja ala torppaamaan!

Liian usein me keskitymme omaan tarpeeseen, omiin tavoitteisiin ja omaan budjett

11.1.2017
Inbound markkinointi – tee se itse

Me suomalaiset olemme tee-se-itse kansaa. Oli haaste mikä tahansa, meillä ei m

6.5.2017
Osaaminen + tehokas kommunikointi = kansainvälistyminen

Sinunkin tuotteitasi etsitään kokoajan ympäri maailmaa internetin välityksel

12.5.2017
Myyntijohtaja: Älä keskity myyntiin vaan ostamiseen!

Kansainvälistyminen on helppoa jos osaat nähdä asiat asiakkaan näkökulmasta

30.6.2017
Yhdysvaltojen markkinoille takaovesta

Forbes julkaisi tammikuun 18. 2017 artikkelin jonka mukaan Yhdysvaltojen espanja

4.7.2017