Koulutus

Google näkyvyyteen liittyy vahvasti kolme hyvin erilaista asiaa:

  • Hakukoneoptimointi, eli Googlen hakutuloksissa kärkeen pääseminen
  • Google Search -mainonta, eli hakusanamainonta.
  • Google Display -maininta, eli kaikki mainonta mikä ei liity hakusanoihin

Jokaiselle tekniikalle on oma perusteltu paikkansa, ja riippuen hyvin monesta yksityiskohdasta, tulisi valita aina se tapa, joka tuottaa parhaan ROI:n, eli tuottaa eniten uutta myyntiä sijoitettuun pääomaan nähden.

Google Markkinointi koulutus

Meidän koulutuksessa käydään läpi enemmän strategiaa kuin varsinaisia Google Ads yksityiskohtia, joita voit opetella ilmaiseksi Googlen omilla työkaluilla. Optimoimme kuukausittain jopa satoja kansainvälistä kampanjoita, ja strategia on osoittaunut olevan meidän vahvinta osaamista. Koulutuksen aikana kyllä tehdään ihan oikeita kampanjoita, ja optimoidaan nykyistä mainontaasi. Käydään läpi askel askeleelta millaisia muutoksia tehdään ja miksi.
Koulutuksesta on hyötyä sinulle jos:

  • Asiakashankinta kustannus Googlen kautta on liian suuri
  • Googlen kautta tulevat liidit eivät ole tarpeeksi laadukkaita.
  • Googlen kautta ei tule liidejä laisinkaan
  • Click -hinnat sinun alallasi on liian kalliita

Hakukoneoptimointi koulutus tai tuki

Tehtailemme asiakkaillemme satoja Googlen etusivun paikkoja vuosittain, sekä Suomessa että kansainvälisesti. Tuloksemme perustuu vuosien aikana hioutuneeseen hakukoneoptimoinnin prosessiin, joka toimii todella luotettavasti.

Koulutuksessa keskitytään erityisesti SEO strategiaan, sekä sisällön tuotannon strategiaan. Koulutuksen jälkeen ymmärrät miten rakennetaan sisältöartikkeleita, jotka päätyvät Googlen etusivulle. Ymmärrät myös miten ja miksi priorisoida tietyt artikkelit. Koulutus voidaan järjestää myös niin sanotulla Advisor roolina, eli toimimme kuukaisittaisen sisällöntuotannon tukena niin kauan kuin näette sen tarpeelliseksi.

Kiinnostuitko koulutuksistamme?

Valikko