Google mainonta

Strateginen Google mainonta

Puhumme strategisesta Google mainonnasta, koska keskimäärin 76% Google mainontaan käytetystä budjetista menee yrityksillä hukkaan. Me teemme kampanjoita vain tuolla lopulla 24% alueella.

Logo: Google Ads

Käytännössä teemme Google mainontaa erittäin tarkasti fokusoidulla strategialla. Usein erittäin pienelle B2B niche segmentille.

Miksi Google mainonta on niin hyvä tapa mainostaa?

 • Voit käyttää rahaa juuri niin paljon kuin haluat
   Jos teet itse, jopa 50,00eur/kk voi riittää samaan asiakkaita.
 • Google mainonta on ennustettavaa
  Yllättäviä kustannuksia ei tule. Tiedät etukäteen tarkasti miten paljon rahaa menee
 • Voit tehdä kansainvälistä mainontaa kotitoimistolta
  Suomessa Google mainonta on jo hyvin yleistä pienissäkin yrityksissä, mutta kaikkialla maailmassa ei. Jos tuotteesi tai palvelusi on sellainen jonka voi tarjota myös kansainvälisesti, Google mainonta on oikea ratkaisu.
 • Google mainontaa voi helposti skaalata
  Kun näet että mainonta on kannattavaa, eli jos sijoitat mainontaan yhden euron ja saat takaisin 3 euroa, on mainonnan tuottoprosentti: 300%. (3eur / 1 eur), voit alkaa sijoittamaan mainontaan suurempia summia.

Google Display vs. Search mainonta

Teemme sekä Google Display, että Google Search mainontaa. Molemmilla tekniikoilla on oma paikkansa, se kumpaa käytetään, on osa mainostamisen strategiaa ja suunnitellaan aina tapauskohtaisesti. Erittäin pienen B2B niche segmentin ollessa kyseessä, käytetään normaalisti hakusana- eli Search -mainontaa. Jos tuote tai palvelu on tietylle asiakassegmentille suunnattu innovaatio, on parempi käyttää Display mainontaa.

 • Google Search, eli hakusanamainonta
  Mainostetaan verkkosivua sen perusteella mitä potentiaalinen asiakas kirjoittaa hakukenttään. Mainosten näyttäminen siis riippuu hakijan käyttämästä hakusanasta.
 • Google Display mainonta
  Mainostetaan sen perusteella mikä potentiaalista asiakasta kiinnostaa, mikä on hänen ammattinsa ja missä verkkosivuilla hän on aikaisemmin käynyt. Display -mainonnassa click through rate on pienempi, ja mainokset ovat kuvia, eli bannareita.

Esimerkkejä Google mainonta projekteista:

Google mainonta projektimme ovat hyvin erilaisia. Olemme tehneet kymmeniä kansainvälisiä toteutuksia. Alla muutama esimerkki tyypillisestä projektista:

 • Kampanjan optimoinnit
  Asiakas käyttää satoja tai tuhansia euroja kuukaudessa Google mainontaan, mutta Customer Acquisition Cost on liian iso, tai generoitavat liidit eivät ole tarpeeksi laadukkaita. Voimme auttaa!
 • Kansainvälinen Google mainonta
  Vain 25% google hauista tehdään englanniksi. Me rakennamme ja pidämme yllä kampanjoita jatkuvasti seuraavilla kielillä: Saksa, Espanja, Ranska, Englanti, Suomi, Ruotsi, Viro.
 • Kansainvälinen kasvuhakkerointi, ”growth hacking”
  Etsimme potentiaaliset niche hakusanat. Pitkä kokemus myynnin strategiasta ja tekemisestä auttaa meidä löytämään hakusanat joita kilpailijasi eivät löydä. Pystymme tuottamaan myös laskeutumissivut sekä toimintakehote strategian joka toimii. Uusia kampanjoita luodaan ja optimoidaan jatkuvasti kunnes löydetään täydellisiä myyntiputkia.

Kiinnostuitko Strategisesta Google mainonnasta?

Valikko
× How can I help you?