Sisällöntuotanto

Strateginen sisällöntuotanto lisää myyntiä

Strateginen ja laadukas sisällöntuotanto on myynnin kannalta elintärkeää. Potentiaaliset asiakkaat hakevat tuotetietoa ja -vaihtoehtoja internetistä. Jotta asiakkaat löytävät yrityksesi tuotesivun tai artikkelin, olisi sen päädyttävä hakukoneen etusivulle. 

Googlen etusivulle kaikkialla maailmassa

Tuloksia tuova sisällöntuotantoprosessi perustuu hakukoneanalytiikkaan, sisältöstrategiaan ja huolellisesti suunniteltuun sisällöntuotantoon. Tiedämme, mistä puhumme: olemme saaneet asiakkaillemme viimeisen vuoden aikana satoja Googlen etusivun paikkoja ympäri maailman.

Sisällöntuotantoprosessi

 • Hakukoneanalyysi
  Analysoimme millä hakusanoilla potentiaaliset asiakkaat löytävät tarjoamasi tuotteita tai palveluja, eli miten he löytävät kilpailijasi.
 • Sisältöstrategia
  Hakukoneanalyysin tulosten avulla optimoimme sisällöille yksityiskohtaiset kuvaukset, joilla pääsemme kilpailijoiden ohi näkyvyydessä.
 • Sisällöntuotanto
  Hyvin suunnitellussa sisällössä on huomioitu hakukoneanalyysi ja sisältöstrategia. Ei kuitenkaan riitä, että asiakas löytää luoksesi. Hänen on myös ymmärrettävä ja uskottava viestisi.

Sisältöjen lokalisointipalvelu

Tutkitusti 25% Googlen hauista tehdään englanniksi ja 75% paikallisilla kielillä. Siksi kansainvälisen yrityksen on lokalisoitava sisällöntuotanto jokaiseen maahan erikseen. Kyse ei siis ole kääntämisestä, vaan hakukoneanalyysiin perustuvasta sisällön lokalisoinnista.

Näin sisällöntuotanto voi tuoda koko yrityksen yhteen
 • Englanninkieliset Googlehaut: 25%
  Englanniksi Googlella haetaan ympäri maailmaa.
 • Espanjankieliset Googlehaut: 9%
  Espanjaksi Googlehakuja tekee noin 300 miljoonaa ihmistä Pohjois-Amerikassa, Etelä-Amerikassa, sekä Espanjassa

Sisällöntuotantoprosessin valmennus tai koulutus

Jotta sisältöstrategiset tavoitteet, ja loppuen lopuksi liiketoiminnan ja kasvun tavoitteet voivat täyttyä, on tärkeää, että yrityksessä kaikki sisältöä tuottavat ymmärtävät prosessin.

Siksi tarjoamme isompien organisaatioiden johdolle ja työntekijöille valmennusta prosessin sisäistämiseksi. Kun sisällöntuotanto perustuu dataan, kaikki tuotettu sisältö päätyy Googlen etusivulle.

Esimerkkejä sisällöntuotannon projekteista:

Sisällöntuotantoprojektimme vaihtelevat hyvin paljon asiakkaan tarpeen mukaan. Sisällöntuotanto suunnitellaan tukemaan liiketoiminnan strategiaa.

Alla muutama esimerkki viimeisimmistä projektista:

 • Pohjoismaissa tunnetuin ja näkyvin
  Analysoimme huolellisesti kilpailijoiden näkyvyyden sekä sisällön pohjoismaissa (Content Benchmark). Teimme sisältöstrategian ja yksittäisten sisältöjen yksityiskohtaiset kuvaukset jonka avulla asiakkaan verkkosivu löytyy aina ennen kilpailijoita kaikilla olennaisilla hakusanoilla.
 • Kansainvälinen näkyvyys
  Asiakkaallamme oli Yhdysvalloissa ja UK:ssa vaikea kilpailutilanne sekä E-bayn että Amazonin kanssa Googlen etusivun paikoista. Analysoimme kilpailijoiden sisällön hyvin tarkasti. Teimme sisältöstrategiaan muutoksia, joiden avulla asiakkaamme pääsi molemmista kilpailijoistaan ohi halutuilla hakusanoilla.
 • Etelä-Amerikan markkinat haltuun
  Teimme asiakkaalle turn-key toimituksena sisältöstrategiasta sisällöntuotantoon blog -sivuston Espanjan kielellä. 18kk aloituksesta laadukkaita liidejä ja jakelijaehdokkaita tulee kaikista Etelä-Amerikan maista kuukausittain kymmeniä.
 • Pillar -sivujen strategia
  Asiakkaamme kilpailijat olivat isoja yhdysvaltalaisia yrityksiä, käytännössä loputtomilla resursseilla varustettuna. Teimme pillar -sivustojen strategian amerikkalaisten kilpailijoiden ohittamiseksi. Yksi Pillar -sivu oikein toteutettuna saattaa tuottaa asiakkaalle miljoonia euroja myyntiä vuodessa.

Kiinnostaako myyntiä kasvattava sisällöntuotanto?

Valikko
× How can I help you?