Hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto

Digitaalinen, hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto

Strateginen ja laadukas digitaalinen sisällöntuotanto on kansainvälisen myynnin kulmakivi. Potentiaaliset asiakkaat hakevat tietoa ja -vaihtoehtoja internetistä. Hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto on se tapa jolla potentiaaliset asiakkaat löytävät yrityksesi, kansainvälisesti.

Googlen etusivulle kaikkialla maailmassa

Hakukoneoptimoitu digitaalinen sisällöntuotanto on monen asian summa:

 • Hakukoneanalytiikkaan (SEO)
 • Kilpailija-Analyysi
 • Sisältöstrategia (ROI laskelma)
 • Sisällöntuotanto eri kielille. 

Tuotamme asiakkaillemme satoja Googlen etusivupaikkoja vuodesta toiseen. Keskimääräinen sisällöntuotannon hinta (investointi) on noin 10.000 – 30.000EUR/vuodessa. Tällä investoinnilla pystytään rakentamaan kansainvälistä näkyvyyttä tehokkaasti. Sisällöntuotanto prosessi voidaan rakentaa niin että ROI on kokoajan positiivinen.

Sisällöntuotanto Englanniksi, Espanjaksi, Saksaksi, Ranskaksi, Portugaliksi, ..


Englanninkielisiä Googlen käyttäjiä ja hakuja on vain 25% kaikista Google hauista. 95% kilpailijoista tekee sisällöntuotantoa nimenomaan englanniksi. Suosittelememme investoimaan sisällöntuotantoon myös muilla kielillä, esimerkiksi Espanjaksi, Saksaksi, Ranskaksi ja Portugaliksi.

Sisällöntuotannon hinta ei ole kaksinkertainen vaikka kielualeita olisi kaksinkertainen määrä.

Ulkoistettu sisällöntuotanto

Hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto on prosessi jossa käytetään apuna digitaalisia työkaluja. Moderni digitaalisen sisällön tuotanto yritys käyttää seuraavia työkaluja:

 • SEO Analytiikka työkalut
 • Hakusana analytiikka työkalut
 • Kilpailijoiden sisältöanalyysi työkalut
 • AI tekstityökalut tehokkuuden parantamiseksi.
 • Tekstin oikoluku ja laatu analysaattori

Hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto on kaiken kaikkiaan prosessi joka on todennäköisesti tehokkainta kun se on ulkoistettu. Ulkoistettu sisällöntuotanto ei tarkoita etteikö yrityksen sisältö olisi omissa käsissä.

Näin sisällöntuotanto voi tuoda koko yrityksen yhteen

Hakukoneoptimoitu digitaalinen sisällöntuotantoei ole pelkästään kirjoittamista vaan kysessä on sisällöntuotannon prosessi. Kirjoittamista tarvitaan edelleen, mutta esimerkiksi sosiaalisen median sisällöntuotanto tai sisältöjen hakukoneoptimointi vaatii paljon analytiikkaa sekä kilpailijoiden analysointia, jotta sisältö on aidosti tehokasta.

Sisällöntuotanto - valmennus tai koulutus

Suuremmissa yrityksissä jossa sisältöä tuotetaan huomattavia määriä, voimme toimia hakukoneoptimoidun kansainvälisen sisällöntuotannon koordinaattorina tai tarvittaessa valmentajana. Rakennetaan yrityksen sisällöntuotannon prosessi ja monitorointi niin että kaikki yrityksen tuottama sisältö löytyy aina hakukoneilla missä tahansa kielialueella. 

Esimerkkejä sisällöntuotannon projekteista:

Sisällöntuotantoprojektimme vaihtelevat hyvin paljon asiakkaan tarpeen mukaan. Sisällöntuotanto suunnitellaan tukemaan liiketoiminnan strategiaa.

Alla muutama esimerkki viimeisimmistä projektista:

 • Yhdysvalloissa Googlen kärkeen yhdellä artikkelilla
  Analysoimme  huolellisesti kilpailijoiden näkyvyyden yhdysvalloissa (Kilpailija-analyysi) ja löysimme mielenkiintoisen mahdollisuuden. Teimme sisältöstrategian ja yksittäiselle artikkelille yksityiskohtaisen kuvauksen jonka avulla Profium verkkosivu löytyy aina ennen kilpailijoita kaikilla olennaisilla hakusanoilla. Artikkelin lukee noin lähes 2.000 potentiaalista asiakasta kuukaudessa. Yhdellä artikkelilla 2k lukijaa /kk
 • Kansainvälinen näkyvyys
  Asiakkaallamme oli Yhdysvalloissa ja UK:ssa vaikea kilpailutilanne liittyen iot liiketoimintaan. Olemme yhdessä tehneet sisällöntuotannon prosessiin muutoksia viimeisen vuoden aikana ja saaneet orgaanisen liikenteen kasvamaan jopa 300%. Kysy lisää – Case: Haltian.com
 • Etelä-Amerikan markkinat haltuun
  Teimme asiakkaalle turn-key toimituksena sisältöstrategiasta sisällöntuotantoon blog -sivuston Espanjan kielellä. 18kk aloituksesta laadukkaita liidejä ja jakelijaehdokkaita Etelä-Amerikan viikottain: (Viima Solutions – Blog)
 • Espanjankielinen sisällöntuotanto
  Tavoite oli tehdä Molok -yrityksestä Espanjan markkinassa tunnettu jäteastioiden toimittaja sekä generoida liidejä. Markkinoinnin validoimia liidejä tuli parhaillaan kymmeniä kuukaudessa: (Molok – Blog espanjaksi
 • Suomenkielinen hakukoneoptimoitu sisältö
  Molok yrityksen verkkosivu ei tuottanut liidejä. Tuotettiin uutta hakukoneoptimitua sisältöä, sekä olemassa olevaa sisältöä optimoitiin merkittävästi. Nyt Molokin Suomen myynti perustuu puhtaasti verkkosivuilta tuleviin liideihin Molok – Blog

Laitetaanko teidänkin yritys näkymään kansainvälisesti?

Valikko
× How can I help you?